Bedrijf verkopenBedrijf kopenInformatie voor adviseursRosaVieMarktinformatie en transactiesAdviseursoverzichtOver Ons

Ik wil een bedrijf kopen

   Management Buy-In (MBI)
   Strategische koper
   Database aangeboden bedrijven
   Database met kandidaat kopers
   Gratis nieuwsbrief aanvragen
   Betrokken in de Overnamemarkt
   Algemene Voorwaarden Strategische Kopers
   Algemene voorwaarden Management Buy-In (MBI)

Partners

RetailRijk
RetailRijk


CRA /Frankrijk
Cedants et Repreneurs d\'Affairs


Sowaccess
Groupe Sowalfin / Waalse regering


RosaVie
Voor een succesvolle Overname na de deal


Transeo
European Associaton in SME Transfers

 
  Home > Ik wil een bedrijf kopen > Strategische koper

Dienstverlening Strategische koper en investeerderDienstverlening Strategische kopers en Investeerders

 

De dagelijkse gang van zaken en de toekomst, de eeuwige balans die je als ondernemer moet vinden. Juist daarom is het prettig om sommige zaken samen met een gespecialiseerde partij te doen.
Bedrijfsovernames is een strategische keuze, onderdeel van de bedrijfsvoering, bijzaak en noodzaak in één. MKBase is de gespecialiseerde partij die zich puur focust op bedrijfsovernames. Wij zijn al meer dan 20 jaar de intermediair op het gebied van bedrijfsovername in het MKB.
Afhankelijk van jouw wensen hebben wij een drietal abonnementen die we aanbieden.

Neem contact met ons op voor meer informatie via info@mkbase.nl of 020-5707830.

Oriëntatie

Serieus op zoek

Succes verzekerd

Gratis

€ 149 / 6 maanden

€899/9 maanden

Succesfee 1%

Succesfee 0,6%

Succesfee 0,6%

Aanmaken zoekprofiel

Aanmaken zoekprofiel

Aanmaken zoekprofiel

Contact opvragen met verkopers

Contact opvragen met verkopers

Contact opvragen met verkopers

X

Contact exclusieve profielen

Contact exclusieve profielen

X

Eigen contactpersoon

Eigen contactpersoon

X

Onbeperkt contact

Onbeperkt contact

X

X

Extra aandacht zoekprofiel

X

X

Gezamenlijk opstellen shortlist

X

X

Benaderen bedrijven

X

X

Minimaal 3 targets

 

Hieronder lichten wij elke service verder toe.

 

Contact aanvragen met verkopers

Wanneer je reageert op een verkoper uit ons bestand leggen wij direct het contact met de verkopende partij, of diens adviseur. Dit is en blijft toch uiteindelijk altijd de eerste stap naar een bedrijfsovername.

Eigen contactpersoon

Als koper is het prettig om hulp te krijgen tijdens het overnameproces. Daarom raden wij iedereen aan om gebruik te maken van een eigen contactpersoon. Deze kan je informeren over trends en ontwikkelingen in de markt, maar kan je ook helpen met vragen over het overnameproces. Tijdens gesprekken tussen verkopers en kopers treedt de contactpersoon ook op als onafhankelijke sparringspartner. Onnodige ruis op de lijn, vragen over het proces en eventuele doorverwijzingen naar gespecialiseerde partijen, al deze zaken kunnen met de contactpersoon besproken worden.

Aanmaken zoekprofiel

Hoe beter wij weten wat jij als ondernemer zoekt, hoe beter wij kunnen matchen. Maar ook een anonieme plaatsing in onze online Overnamekrant triggert (potentiële) verkopers. Een zoekprofiel kan veranderen tijdens het zoeken, of na overname van een bedrijf. Voor ons een kleine moeite om jouw profiel aan te passen als het nodig is.

 

Contact met exclusieve profielen

Steeds vaker zien wij dat profielen onder de markt door verkocht worden. Bij ons heten die bedrijven 'exclusieve' profielen. Ruim 40% van onze verkopers staan in ons exclusieve bestand.

Internationale dealclub

MKBase is mede-oprichter en actief bestuurslid van de internationale organisatie Transeo. Wij zijn samen met de Waalse Overheid en een Franse commerciele partij een internationaal netwerk begonnen. Transeo is in 2009 opgericht.
Kopers van MKBase krijgen toegang tot de Internationale dealclub, onderdeel van Transeo. Met professionele partijen vanuit heel Europa delen wij profielen die zich lenen voor een internationale Overname. 

 

Maandelijks contactmoment

Door maandelijks minimaal één contactmoment te hebben, blijven wij op de hoogte van jouw lopende gesprekken. Hierdoor weten we of we bijvoorbeeld nieuwe profielen moeten voorleggen of juist moeten ondersteunen in de huidige onderhandelingen.

Extra aandacht zoekprofiel

Soms is het fijn om jouw zoekopdracht toch nog een keer extra mee te nemen in de online Overnamekrant of gericht bij de juiste adviseurs onder de aandacht te brengen.

Gezamenlijk opstellen shortlist en Benaderen van bedrijven

Als je in je eigen netwerk kijkt zijn er vaak al een aantal ondernemingen die je best zou willen overnemen. Op anonieme basis benaderen wij deze ondernemers. Ook stellen we samen een shortlist samen van partijen die mogelijk interessant kunnen zijn. Zo loopt je niet alleen voor de markt uit, maar ben je in veel gevallen ook de enige partij waarmee gesproken wordt.

Minimaal 3 contacten

Wij zijn sinds 2001 actief in de Overnamemarkt. Ons netwerk is zowel nationaal als ook internationaal enorm sterk en actief. Wij durven dan ook te stellen dat wij in een jaar tijd minimaal 3 serieuze contacten voorleggen. Wij zeggen er wel nadrukkelijk bij dat 3 het minimum is.

 

Neem contact met mij op

Aanhef
Naam *
E-mail adres *
Telefoon
Bedrijfsnaam
Opmerkingen