Bedrijf verkopenBedrijf kopenInformatie voor adviseursRosaVieMarktinformatie en transactiesAdviseursoverzichtOver Ons

Ik wil een bedrijf kopen

   Management Buy-In (MBI)
   Strategische koper
   Database aangeboden bedrijven
   Database met kandidaat kopers
   Gratis nieuwsbrief aanvragen
   Privileged search
   Algemene Voorwaarden Strategische Kopers
   Algemene voorwaarden Management Buy-In (MBI)

Partners

RetailRijk
RetailRijk


CRA /Frankrijk
Cedants et Repreneurs d\'Affairs


Sowaccess
Groupe Sowalfin / Waalse regering


RosaVie
Voor een succesvolle Overname na de deal


Transeo
European Associaton in SME Transfers

 
  Home > Ik wil een bedrijf kopen > Privileged search

Privileged searchExecutive search is in de uitzend en detacheringsbranche een bekend begrip.
Het zoeken naar interessante deelnemingen en bedrijven in de Overnamemarkt lijkt in veel opzichten op deze markt.
Toch werd hier nauwelijks gekeken naar de paralellen, terwijl die juist voor de overnamemarkt heel interessant kunnen zijn.

Vreemd eigenlijk, dat men bereid is om heel gericht naar een juiste werknemer te laten zoeken, maar dat men zodra het over een (gedeeltelijke)bedrijfsovername ineens het zoeken aan toeval overlaat.

Om deze reden komen wij met een uitbreiding van onze dienstenpakket.    

Uw wensen en portefeuille
MKBase biedt u een privileged search pakket aan, passend bij uw wensen en portefeuille.   

Hoe werkt deze service?
Samen met u stellen wij een zoekprofiel op. Aan de hand hiervan zal MKBase een lijst maken met bedrijven die passen bij dit profiel. 
Deze longlist wordt daarna in samenspraak met u teruggebracht tot een shortlist. MKBase gaat vervolgens deze bedrijven benaderen met de vraag of zij open staan voor een gesprek. Bij een positief antwoord zorgen wij dat u met deze partij aan tafel komt. Uiteraard matchen wij uw zoekprofiel ook aan ons exclusieve bestand. 

Voordelen

Deze bedrijven staan veelal nog niet officieel in de verkoop. Wanneer u met hen in gesprek bent, gaan de gesprekken echt tussen u en de wederpartij. Er zijn geen andere kapers op de kust. Dit geeft in de gesprekken vaak voor beide partijen rust en blijkt in de praktijk bij te dragen aan de slagingskans van een overname.  
Een ander voordeel is dat u zich als koper niet direct kenbaar hoeft te maken. De verkopende partij geeft zelf ook aan tot een besprek bereid te zijn. De gesprekken beginnen zo op een gelijkwaardig niveau, wat ook de verkoopprijs ten goede komt. 

Waarom via MKBase
MKBase heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring in de Overnamemarkt. Wij hebben de laatste jaren telkens vaker de vraag naar executive search gezien. Inmiddels hebben wij ook al  een aantal investeerders blij gemaakt met deze manier van werken.
Door de jaren heen hebben wij een gigantisch (internationaal) netwerk ontwikkeld. Uiteraard zullen wij dit netwerk inzetten tijdens de search. Onze rol als matchmaker maakt dat de verkopende partij ons niet als bedreigend ziet.    

Kosten
Wij vragen een bedrage van € 1.950 per maand. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werken wij met half jaar abonnementen.     


Neem contact met mij op

Aanhef
Naam *
E-mail adres *
Telefoon
Bedrijfsnaam
Opmerkingen