Bedrijf verkopenBedrijf kopenInformatie voor adviseursRosaVieMarktinformatie en transactiesAdviseursoverzichtOver Ons

Zoeken naar aangeboden bedrijven

Sector
Subsector
Land
Regio
Profiel

Ik wil een bedrijf kopen

   Management Buy-In (MBI)
   Strategische koper
   Database aangeboden bedrijven
   Database met kandidaat kopers
   Gratis nieuwsbrief aanvragen
   Betrokken in de Overnamemarkt
   Algemene Voorwaarden Strategische Kopers
   Algemene voorwaarden Management Buy-In (MBI)


Partners

RetailRijk
RetailRijk


CRA /Frankrijk
Cedants et Repreneurs d\'Affairs


Sowaccess
Groupe Sowalfin / Waalse regering


RosaVie
Voor een succesvolle Overname na de deal


Transeo
European Associaton in SME Transfers

 
  Home > Ik wil een bedrijf kopen > Database aangeboden bedrijven > 221 Dienstverlening > 221 advisering

BedrijfsadviseurProfielnummer:
S04241

Profielinformatie:
Een landelijke gerenommeerde organisatie gespecialiseerd in onafhankelijk bedrijfskundig- en bancair advies (management consulting, businessplannen, financieringsvraagstukken, bedrijfsovernames en projectmanagement) zoekt uitbreiding door heel Nederland.

In deze rol ben je 100% zelfstandig ondernemer en volledig verantwoordelijk voor je eigen onderneming, van het realiseren van omzet tot het regelen van praktische en financile ondernemerszaken. Je levert maatwerkadvies en met je inspanningen maak je een wezenlijk verschil voor bedrijven. Naast het zelfstandig ondernemerschap en het hebben van de regie over je eigen werkzaamheden, geniet je van de voordelen van de bewezen samenwerkingsformule; een ?dijk? van een naam op de gevel, de rijke historie met bruikbare producten referenties en klantcontacten. Je deelt een kantoor met andere partners en wordt volledig ondersteund in je ontwikkeling naar volwaardig adviseurschap en autonomie. Tegelijkertijd behoud je natuurlijk de vrijheid jezelf te ontwikkelen tot specialist binnen n van de specifieke productgroepen.

De organisatie is sinds 1983 actief in de markt en heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een landelijke gevestigde en gerenommeerde adviesorganisatie met ruim 100 aangesloten partners en een breed scala aan bewezen producten en diensten. De dienstverlening richt zich op het MKB en grootbedrijf.
De kandidaat dient te beschikken over een bedrijfskundige, financile of bancaire achtergrond op minimaal HBO niveau. Daarnaast is de ideale kandidaat; commercieel, analytisch, representatief en eerlijk. Goed kunnen luisteren is een must daarnaast beschikt de kandidaat over een goed gevoel voor humor. Een minimale eigen inbreng van ? 27.500,- is noodzakelijk.


Branche:
Dienstverlening / advisering

Regio:
Heel Nederland

Overnamerichtprijs:
N.o.t.k

Opties:
Terug | Print | Doorsturen

Neem contact met mij opAanhef
Naam *
E-mail adres *
Telefoon
Bedrijfsnaam
Opmerkingen